Бүгінде емханалардағы перзентхана мен хирургия, кардиохирургия бөліміндегі науқастарға 3 уақыт, ал COVID-19 вирусын жұқтырған науқастар мен дәрігерлерге 4 уақыт тамақ беріледі. Әр уақытта әзірленген тамақтар ең бірінші кезекте сынама тексерістен өтеді. Нәтижесінде, дұрыс әрі сапалы өнімдерден дайындалған тағамдар тұтынуға ұсынылады. Осы мақсатта жобалық кеңсе жетекшісі М.Бахыт аурухана басшыларымен және емделіп жатқан науқастармен әлеуметтік қашықтықтық пен санитарлық талаптарды сақтай отырып, тікелей кездесіп, ас мәзірі мен қолданылатын өнім сапаларына және оған бөлінетін қаржының тиімді игеру барысына қоғамдық мониторинг жүргізді.
Аталған мәселе жобалық кеңсенің басты назарында болып, қолданылатын өнімдер мен игерілетін қаржыларға мониторинг жұмыстары күшейтілетін болады.
Айта кетейік, бұл қоғамдық мониторинг жұмыстарын Шығыс өңіріндегі барлық қала-аудандардағы "Адалдық алаңы" жобалық кеңселері жалғастырып отыр.
Қазақстандағы және әлемдегі соңғы жаңалықтарды бірінші болып оқу үшін Telegram желісінде бізге жазылыңыз.